sibylla grillimakkara suomalaisesta lihasta pakaste (135kpl) 10,8kg/80g

Tämä maukas, suomalaisesta sian- ja naudanlihasta valmistettu Sibylla grillimakkara sopii hyvin rullagrillissä paistettavaksi. Makkaran kuumentamisen jälkeen grillimakkara on valmis nautittavaksi, mausta oman maun mukaan ja tarjoile esimerkiksi hotdogin täytteenä, lihapiirakan välissä tai osana makkaraperunoita.
Ainesosat
sian- ja naudanliha (54 %), vesi, perunajauho, silava, suola, dekstroosi, perunakuitu, sipulijauhe, mausteet (valkopippuri, mustapippuri, muskottipähkinä, inkivääri, paprika), mausteuutteet (muskottipähkinä, korianteri, mustapippuri, cayenne), aromi, savuaromi, stabilointiaine (E 450), hapettumisenestoaine (E 301), säilöntäaine (E 250). Sian- ja naudanlihan alkuperä Suomi
Lihapitoisuus 54 %
Lihapitoisuus 54 %
Ravintosisältö
100 g:ssaEnergia | 980 kJ |
Energia | 240 kcal |
Rasva | 19 g |
josta tyydyttynyttä | 7,4 g |
Hiilihydraatit | 9 g |
josta sokeria | 1,7 g |
Ravintokuitu | 0 g |
Proteiini | 8,5 g |
Suola | 2,2 g |

Liha on aina kotimaista
Kuumennus- ja kypsennysohjeet
Valmistus (sulatettuna) makkaragrillissa 80-85°C 25-30 min tai kunnes sisälämpötila on 72°C. Tuotteen tarjoiluaika makkaragrillissä on 2 h.
PUG Määrittelemätön
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
ME: 9x1.2kg
Tuotenumero: 801003