mestari forsman pyttipannu 3kg

Atrian Tuotenumero:
5039GTIN-Koodi:
6407800009273Kotimaista naudanlihaa, makkaraa ja pekonia paistetaan perunoiden kanssa perinteiseksi pyttipannuksi. Maustetaan hyvin kaikkien oppien mukaisesti ja lisätään joukkoon vielä maustekurkkukuutioita tuomaan ruokaan sen viimeinen herkkuttelu hetki. Ruoka on laktoositon ja gluteeniton.
Ainesosat
peruna, makkara 14 % (sianliha, vesi, perunatärkkelys, naudanliha, silava, kamara, koneellisesti eroteltu sianliha (Suomi), jodioitu suola, perunakuitu, stabilointiaine E 450, naudan sidekudosproteiini, dekstroosi, maltodekstriini, hapettumisenestoaine E 301, mausteet (korianteri, inkivääri, valkopippuri, fenkoli), säilöntäaine natriumnitriitti, aromit (mm. paprika)), lihavalmiste 14 % (naudanliha, vesi, perunatärkkelys, mausteet (mustapippuri, sipuli, paprika, valkosipuli, cayenne, oregano, juustokumina), jodioitu suola, perunakuitu, dekstroosi, aromit, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti), sipuli, säilykekurkku (kurkku, etikka, sokeri, suola, aromit) pekoni 4 % (sianliha, vesi, jodioitu suola, dekstroosi, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti), rapsiöljy, jodioitu suola, valkosipuli, mausteet, väri beta-karoteeni, aromi. Voimakassuolainen. Sian- ja naudanlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssaEnergia | 641 kJ |
Energia | 154 kcal |
Rasva | 9,2 g |
josta tyydyttynyttä | 3 g |
Hiilihydraatit | 12 g |
josta sokeria | 1,5 g |
Ravintokuitu | 1,7 g |
Proteiini | 5,3 g |
Suola | 1,3 g |

Liha on aina kotimaista
Kuumennus- ja kypsennysohjeet
Poista vuoasta kalvo. Kuumenna uunissa 120-130 °C:ssa noin 40 minuuttia, sisälämpötilaan +75 °C.
ME: 1x3kg
Tuotenumero: 5039