mestari forsman pyttipannu 3kg

Atrian Tuotenumero:

5039

GTIN-Koodi:

6407800009273
Kotimaista naudanlihaa, makkaraa ja pekonia paistetaan perunoiden kanssa perinteiseksi pyttipannuksi. Maustetaan hyvin kaikkien oppien mukaisesti ja lisätään joukkoon vielä maustekurkkukuutioita tuomaan ruokaan sen viimeinen herkkuttelu hetki. Ruoka on laktoositon ja gluteeniton.

Ainesosat

peruna, makkara 14 % (sianliha, vesi, perunatärkkelys, naudanliha, silava, kamara, koneellisesti eroteltu sianliha (Suomi), jodioitu suola, perunakuitu, stabilointiaine E 450, naudan sidekudosproteiini, dekstroosi, maltodekstriini, hapettumisenestoaine E 301, mausteet (korianteri, inkivääri, valkopippuri, fenkoli), säilöntäaine natriumnitriitti, aromit (mm. paprika)), lihavalmiste 14 % (naudanliha, vesi, perunatärkkelys, mausteet (mustapippuri, sipuli, paprika, valkosipuli, cayenne, oregano, juustokumina), jodioitu suola, perunakuitu, dekstroosi, aromit, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti), sipuli, säilykekurkku (kurkku, etikka, sokeri, suola, aromit) pekoni 4 % (sianliha, vesi, jodioitu suola, dekstroosi, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti), rapsiöljy, jodioitu suola, valkosipuli, mausteet, väri beta-karoteeni, aromi. Voimakassuolainen. Sian- ja naudanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 641 kJ
Energia 154 kcal
Rasva 9,2 g
josta tyydyttynyttä 3 g
Hiilihydraatit 12 g
josta sokeria 1,5 g
Ravintokuitu 1,7 g
Proteiini 5,3 g
Suola 1,3 g

Liha on aina kotimaista

Kuumennus- ja kypsennysohjeet

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna uunissa 120-130 °C:ssa noin 40 minuuttia, sisälämpötilaan +75 °C.
ME: 1x3kg
Tuotenumero: 5039

Voit olla kiinnostunut myös näistä