mestari forsman nakki-pekoni stroganoff 3kg

Atrian Tuotenumero:

5107

GTIN-Koodi:

6407800004728
Mestari Forsmanin herkullinen ja perinteinen, suomalaisesta sianlihasta valmistettu nakki-pekonistroganoff on monelle suomalaiselle tuttu klassinen arkiruoka. Pekoni tuo stroganoffiin oman täyteläisen makunsa. Ruoka on gluteeniton ja laktoositon.

Ainesosat

makkara 38 % (sianliha, vesi, kamara, stabilointiaineet (E 1412, E 450), jodioitu suola, dekstroosi, perunakuitu, savuaromi, mausteet (mm. valkopippuri, inkivääri, paprika), hapettumisenestoaine E 301, aromit, säilöntäaine natriumnitriitti), laktoositon ruokakerma, vesi, pekoni 7 % (sianliha, vesi, jodioitu suola, dekstroosi, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti), sipuli, säilykekurkku (kurkku, vesi, etikka, sokeri, suola, säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), aromi), sinappi (väkiviinaetikka, sinapinsiemen, sokerisiirappi, sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, suola, värit (E 150c, E 101), aromi), smetana (laktoositon kerma), tomaattipyre, rapsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, lihaliemijauhe (naudanluut, suola, aromit, mausteet (sipuli, valkosipuli), naudan rasva, naudanlihajauhe, maltodekstriini, sitruunamehujauhe), suola, värit (E 150c, beta-karoteeni), aromit, mausteet (mm. mustapippuri, laakerinlehti), tomaatti, vasikanlihaliemi. Voimakassuolainen. Sianlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 719 kJ
Energia 173 kcal
Rasva 14 g
josta tyydyttynyttä 5,7 g
Hiilihydraatit 5,3 g
josta sokeria 2,3 g
Ravintokuitu 0,1 g
Proteiini 5,8 g
Suola 1,5 g

Liha on aina kotimaista

Kuumennus- ja kypsennysohjeet

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna uunissa 130-140 °C:ssa n. 40 minuuttia, sisälämpötilaan +75 °C.
BX Rasia
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
ME: 1x3kg
Tuotenumero: 5107