mestari forsman nakki-pekoni stroganoff 3kg
Atrian Tuotenumero:
5107GTIN-Koodi:
6407800004728Mestari Forsmanin herkullinen ja perinteinen, suomalaisesta sianlihasta valmistettu nakki-pekonistroganoff on monelle suomalaiselle tuttu klassinen arkiruoka. Pekoni tuo stroganoffiin oman täyteläisen makunsa. Ruoka on gluteeniton ja laktoositon.
Ainesosat
makkara 38 % (sianliha, vesi, kamara, stabilointiaineet (E 1412, E 450), jodioitu suola, dekstroosi, perunakuitu, savuaromi, mausteet (mm. valkopippuri, inkivääri, paprika), hapettumisenestoaine E 301, aromit, säilöntäaine natriumnitriitti), laktoositon ruokakerma, vesi, pekoni 7 % (sianliha, vesi, jodioitu suola, dekstroosi, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti), sipuli, säilykekurkku (kurkku, vesi, etikka, sokeri, suola, säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), aromi), sinappi (väkiviinaetikka, sinapinsiemen, sokerisiirappi, sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, suola, värit (E 150c, E 101), aromi), smetana (laktoositon kerma), tomaattipyre, rapsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, lihaliemijauhe (naudanluut, suola, aromit, mausteet (sipuli, valkosipuli), naudan rasva, naudanlihajauhe, maltodekstriini, sitruunamehujauhe), suola, värit (E 150c, beta-karoteeni), aromit, mausteet (mm. mustapippuri, laakerinlehti), tomaatti, vasikanlihaliemi. Voimakassuolainen. Sianlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssaEnergia | 719 kJ |
Energia | 173 kcal |
Rasva | 14 g |
josta tyydyttynyttä | 5,7 g |
Hiilihydraatit | 5,3 g |
josta sokeria | 2,3 g |
Ravintokuitu | 0,1 g |
Proteiini | 5,8 g |
Suola | 1,5 g |
Liha on aina kotimaista
Kuumennus- ja kypsennysohjeet
Poista vuoasta kalvo. Kuumenna uunissa 130-140 °C:ssa n. 40 minuuttia, sisälämpötilaan +75 °C.
BX Rasia
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
ME: 1x3kg
Tuotenumero: 5107