jyväbroiler kolme juustoa kananakki 4x240g

Jyväbroiler Kolme Juustoa Kananakki on suomalaisesta käsinleikatusta kanan reisipaistista valmistettu lihaisa luonnonkuorinakki. Nakki maistuu sellaisenaan grillattuna, tai kokeile vaikkapa lämmittää kiuaspussissa saunoessa.
Ainesosat
broilerinliha, vesi, koneellisesti eroteltu siipikarjanliha (Suomi), Edam juusto (2 %), Emmental juusto (2 %), Gouda juusto (2 %), stabilointiaineet (E 1412, E 450), rypsiöljy, jodioitu suola, dekstroosi, mausteet (chili, paprika, valkosipuli, korianteri, juustokumina), hapettumisenestoaine E 301, aromit (mm. muskottipähkinä), säilöntäaine natriumnitriitti, luonnonsuoli (lammas). Broilerinlihan alkuperä Suomi
Lihapitoisuus 70 %
Lihaa ja lihaan verrattavia valmistusaineita 79 %
Lihapitoisuus 70 %
Lihaa ja lihaan verrattavia valmistusaineita 79 %
Ravintosisältö
100 g:ssaEnergia | 847 kJ |
Energia | 204 kcal |
Rasva | 15 g |
josta tyydyttynyttä | 4 g |
Hiilihydraatit | 3,5 g |
josta sokeria | 1 g |
Ravintokuitu | 0,1 g |
Proteiini | 15 g |
Suola | 2 g |

Liha on aina kotimaista
Kuumennus- ja kypsennysohjeet
ME: 4x240g
Tuotenumero: 7825