atria ylikypsä härän rinta n2kg
Ylikypsä härän rinta on valmistettu Sous Vide -menetelmällä hitaasti hauduttaen. Liha on valmiiksi suolattu. Härän rintaa sopii osaksi ateriaa joko kylmänä tai lämpimänä. Sen lisukkeeksi sopii maukas kastike. Härän rinta on mainio liha myös grillattavaksi. Atrian ylikypsä härän rinta on valmistettu suomalaisesta naudanlihasta. Härän rinta on saatavilla 2 kg pakkauksissa.
Ainesosat
naudanliha (88 %), vesi, jodioitu merisuola. Pakkaus sisältää n. 40 % lihasnestettä. Naudanlihan alkuperä Suomi
Lihapitoisuus 88 %
Lihapitoisuus 88 %
Ravintosisältö
100 g:ssaEnergia | 470 kJ |
Energia | 112 kcal |
Rasva | 4,4 g |
josta tyydyttynyttä | 2,3 g |
Hiilihydraatit | 0 g |
josta sokeria | 0 g |
Ravintokuitu | 0 g |
Proteiini | 18 g |
Suola | 0,83 g |
Liha on aina kotimaista
Kuumennus- ja kypsennysohjeet
Viipaloi härän rinta ja aseta viipaleet 1/1 65 mm GN -vuokaan limittäin. Lisää pakkauksen liemi vuokaan. Peitä vuoka kannella ja kuumenna yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla +160 °C, kosteus 50 %, sisälämpö + 70 °C, noin 20 - 30 minuuttia.
ME: 1xn2kg
Tuotenumero: 6787