atria ylikypsä hanger steak n1,5kg

Atrian Tuotenumero:

615539

VALO-Koodi:

615416

GTIN-Koodi:

2378093000008
Ylikypsä hanger steak on valmistettu Sous Vide -menetelmällä hitaasti hauduttaen. Mehevä ja maultaan vahva hanger steak sopii osaksi ateriaa joko kylmänä tai lämpimänä.Hanger steak on mainio liha pihveinä grillattavaksi, liemessään kuumennettavksi tai revittynä hampurilaisen välissä tarjottavaksi. Hanger steak on miedosti suolattu, joten maustamisen voi tehdä oman maun mukaan. Atrian hanger steak on valmistettu suomalaisesta naudanlihasta. Hanger steak on saatavilla n1,5 kg pakkauksissa.

Ainesosat

naudanliha (88 %), vesi, jodioitu merisuola. Naudanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 514 kJ
Energia 123 kcal
Rasva 5,8 g
josta tyydyttynyttä 2,2 g
Hiilihydraatit 0 g
josta sokeria 0 g
Ravintokuitu 0 g
Proteiini 18 g
Suola 0,82 g

Liha on aina kotimaista

Kuumennus- ja kypsennysohjeet

Viipaloi Hanger Steakit ja aseta viipaleet 1/1 65 mm GN-vuokaan limittäin. Lisää pakkauksen liemi vuokaan. Peitä vuoka kannella ja kuumenna yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla +160 °C, kosteus 50 %, sisälämpö + 70 °C, n. 20-30 minuuttia. Tai kuumenna omassa pakkauksessaan, reiällisessä 1/1 65 mm GN-vuoassa, 5 pussia/vuoka, yhdistelmäuunin höyrytoiminnolla, noin 30 minuuttia, kunnes sisälämpö on + 70 °C. Kuumennuksen jälkeen revi liha liemeensä.
PUG Määrittelemätön
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
ME: 1xn1.5kg
Tuotenumero: 615539

Voit olla kiinnostunut myös näistä