atria ylikypsä hanger steak n1,5kg

Ylikypsä hanger steak on valmistettu Sous Vide -menetelmällä hitaasti hauduttaen. Mehevä ja maultaan vahva hanger steak sopii osaksi ateriaa joko kylmänä tai lämpimänä.Hanger steak on mainio liha pihveinä grillattavaksi, liemessään kuumennettavksi tai revittynä hampurilaisen välissä tarjottavaksi. Hanger steak on miedosti suolattu, joten maustamisen voi tehdä oman maun mukaan. Atrian hanger steak on valmistettu suomalaisesta naudanlihasta. Hanger steak on saatavilla n1,5 kg pakkauksissa.
Ainesosat
naudanliha (88 %), vesi, jodioitu merisuola. Naudanlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssaEnergia | 514 kJ |
Energia | 123 kcal |
Rasva | 5,8 g |
josta tyydyttynyttä | 2,2 g |
Hiilihydraatit | 0 g |
josta sokeria | 0 g |
Ravintokuitu | 0 g |
Proteiini | 18 g |
Suola | 0,82 g |

Liha on aina kotimaista
Kuumennus- ja kypsennysohjeet
Viipaloi Hanger Steakit ja aseta viipaleet 1/1 65 mm GN-vuokaan limittäin. Lisää pakkauksen liemi vuokaan. Peitä vuoka kannella ja kuumenna yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla +160 °C, kosteus 50 %, sisälämpö + 70 °C, n. 20-30 minuuttia. Tai kuumenna omassa pakkauksessaan, reiällisessä 1/1 65 mm GN-vuoassa, 5 pussia/vuoka, yhdistelmäuunin höyrytoiminnolla, noin 30 minuuttia, kunnes sisälämpö on + 70 °C. Kuumennuksen jälkeen revi liha liemeensä.
PUG Määrittelemätön
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
ME: 1xn1.5kg
Tuotenumero: 615539