atria wilhelm porilainen 5x148g
Porilainen on valmistettu lihaisasta makkarapihvistä, cheddarjuustoviipaleesta ja hampurilaissämpylästä. Atrian Wilhelm Porilaisessa on käytetty suomalaisen viljaporsaanlihaa. Lämmitä porilainen grillissä, uunissa, paistinpannulla tai mikroaaltouunissa. Mausta lämmitetty porilainen oman maun mukaan. Mausteeksi sopivat mm. ketsuppi, sinappikurkkusalaatti ja sipuli. Vaihtoehtoisesti voit myös kokeilla porilaisen välissä maukasta coleslaw-salaattia.
Ainesosat
Wilhelm Perinteinen makkarapihvi 56 % (viljaporsaanliha, vesi, silava, suola, stabiloinitiaineet (E 1412, E 450), mausteet (mm. kumina, chili, korianteri, valkosipuli, inkivääri), glukoosisiirappi, aromit (mm. muskottipähkinä), hapettumisenestoaine E 301, dekstroosi, säilöntäaine natriumnitriitti. Makkarapihvin lihapitoisuus 75 %. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi), sämpylä 35 % (vehnäjauho, vesi, sokeri, kasviöljy, hiiva, jodioitu suola, emulgointiaine E 472e, jauhonparanne E 300), cheddarjuusto 9 % (sulatejuusto (juusto, vesi, voi, sulatesuolat (E 331, E 339), aromi (juusto), suola, säilöntäaine E 200, väriaineet (beta-karoteeni, E 160c), stabilointiaine auringonkukkalesitiini) Voimakassuolainen
Lihapitoisuus 42 %
Lihaa ja lihaan verrattavia valmistusaineita 43 %
Lihapitoisuus 42 %
Lihaa ja lihaan verrattavia valmistusaineita 43 %
Ravintosisältö
100 g:ssaEnergia | 1150 kJ |
Energia | 276 kcal |
Rasva | 17 g |
josta tyydyttynyttä | 6,7 g |
Hiilihydraatit | 18 g |
josta sokeria | 2,8 g |
Ravintokuitu | 1,1 g |
Proteiini | 11 g |
Suola | 1,8 g |
Liha on aina kotimaista
Kuumennus- ja kypsennysohjeet
Grillissä, uunissa tai paistinpannulla miedolla lämmöllä. Mikroaaltouunissa (750 W) lautasella, kuvulla peitettynä n. 1 min.
Tuunausvinkki: Kokeile coleslaw-salaattia Porilaisen välissä.
Tuunausvinkki: Kokeile coleslaw-salaattia Porilaisen välissä.
BG Kassi
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
ME: 5x148g
Tuotenumero: 6107