atria viljaporsaan mestarin kinkku pakaste 6xn3,5kg
Viljaporsaan mestarin pakastekinkku on kolmen ja puolen kilon luuton pikkukinkku pienemmän kinkun tarpeeseen. Mestarin kinkku koostuu possun ulkopaistista. Kinkun nahka ja rasva varmistavat herkullisen ja mehevän lopputuloksen.
Ainesosat
viljaporsaan kinkku 85 %, vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E 450, E 451). Voimakassuolainen. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssaEnergia | 797 kJ |
Energia | 192 kcal |
Rasva | 15 g |
josta tyydyttynyttä | 5,4 g |
Hiilihydraatit | 0 g |
josta sokeria | 0 g |
Ravintokuitu | 0 g |
Proteiini | 15 g |
Suola | 1,8 g |
Liha on aina kotimaista
Kuumennus- ja kypsennysohjeet
Poista pakkaus. Pyyhi kinkun pinta kuivaksi ennen paistoa. Laita kinkku ritilälle uunipellin päälle kamarapuoli ylöspäin ja työnnä lihalämpömittarin kinkun paksuimpaan kohtaan. Kypsennä 110-120 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C. Paistoaika n. 1 – 1,5 h / kg. Poista verkko paiston jälkeen. Kinkku säilyy kypsennettynä n. viikon, kun se jäähdytetään nopeasti paiston jälkeen ja säilytetään alle +6 °C. Pakastekinkun sulatus: Anna kinkun sulaa hitaasti jääkaapissa omassa pakkauksessaan. Suuren kinkun sulatus voi viedä 3-4 päivää. Jääkinkku: Pidä jäistä kinkkua vedessä hetki, jotta saat irrotettua pakkauksen. Kypsennä kinkkua 100 °C uunissa pari tuntia, kunnes saat lihalämpömittarin paikoilleen. Varaa paistoaikaa tuplasti sulaan kinkkuun verrattuna. Kypsennä 100 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C.
PUG Määrittelemätön
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
ME: 6xn3.5kg
Tuotenumero: 2835