atria viljaporsaan mestarin kinkku pakaste 6xn3,5kg

Atrian Tuotenumero:

2835

VALO-Koodi:

2834

GTIN-Koodi:

2378283500004
Viljaporsaan mestarin pakastekinkku on kolmen ja puolen kilon luuton pikkukinkku pienemmän kinkun tarpeeseen. Mestarin kinkku koostuu possun ulkopaistista. Kinkun nahka ja rasva varmistavat herkullisen ja mehevän lopputuloksen.

Ainesosat

viljaporsaan kinkku 85 %, vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E 450, E 451). Voimakassuolainen. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 797 kJ
Energia 192 kcal
Rasva 15 g
josta tyydyttynyttä 5,4 g
Hiilihydraatit 0 g
josta sokeria 0 g
Ravintokuitu 0 g
Proteiini 15 g
Suola 1,8 g

Liha on aina kotimaista

Kuumennus- ja kypsennysohjeet

Poista pakkaus. Pyyhi kinkun pinta kuivaksi ennen paistoa. Laita kinkku ritilälle uunipellin päälle kamarapuoli ylöspäin ja työnnä lihalämpömittarin kinkun paksuimpaan kohtaan. Kypsennä 110-120 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C. Paistoaika n. 1 – 1,5 h / kg. Poista verkko paiston jälkeen. Kinkku säilyy kypsennettynä n. viikon, kun se jäähdytetään nopeasti paiston jälkeen ja säilytetään alle +6 °C. Pakastekinkun sulatus: Anna kinkun sulaa hitaasti jääkaapissa omassa pakkauksessaan. Suuren kinkun sulatus voi viedä 3-4 päivää. Jääkinkku: Pidä jäistä kinkkua vedessä hetki, jotta saat irrotettua pakkauksen. Kypsennä kinkkua 100 °C uunissa pari tuntia, kunnes saat lihalämpömittarin paikoilleen. Varaa paistoaikaa tuplasti sulaan kinkkuun verrattuna. Kypsennä 100 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C.
PUG Määrittelemätön
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
ME: 6xn3.5kg
Tuotenumero: 2835

Voit olla kiinnostunut myös näistä