atria takuumurea naudan petite tender n1kg
Suomalainen naudan petite tender on osa naudan lapaa ja sitä kuvaillaan yhdeksi naudan mureimmaksi osaksi. Pakkauksessa on kaksi kokonaista Petite Tenderiä, jotka voidaan kätevästi paloitella halutun kokoiseksi. Paista filee mahdollisimman kuumalla pannulla, jotta liha saa vahvan pinnan ja jää sisältä punaisen roseeksi.
Ainesosat
naudanliha 100 %, Naudanlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssaEnergia | 534 kJ |
Energia | 127 kcal |
Rasva | 5 g |
josta tyydyttynyttä | 2,6 g |
Hiilihydraatit | 0 g |
josta sokeria | 0 g |
Ravintokuitu | 0 g |
Proteiini | 21 g |
Suola | 0,14 g |
Liha on aina kotimaista
Kuumennus- ja kypsennysohjeet
Ota Petite Tender huoneenlämpöön vähintään ½ tuntia ennen kypsentämistä. Mausta Petite Tender suolalla ja pippurilla ja ruskista kuumalla parilla. Kypsennä uunissa 90-130 °C, kunnes sisälämpötila näyttää haluamasi kypsyysasteen. Petite Tender on parhaimmillaan mediumina, jolloin sisälämpö on 55 °C. Anna vetäytyä vähintään 15 min.
PAISTOMITTARI, MITTAA LIHAN SISÄLÄMPÖTILA - RARE ~ 50 °C - MEDIUM ~ 55 °C - WELLDONE ~ 65 °C
PAISTOMITTARI, MITTAA LIHAN SISÄLÄMPÖTILA - RARE ~ 50 °C - MEDIUM ~ 55 °C - WELLDONE ~ 65 °C
PUG Määrittelemätön
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
ME: 1xn1kg
Tuotenumero: 4572