atria takuumurea naudan petite tender 2xn400g
Suomalainen naudan petite tender on osa naudan lapaa ja sitä kuvaillaan yhdeksi naudan mureimmaksi osaksi. Pakkauksessa on yksi kokonainen Petite Tender, jotka voidaan valmistaa kokonaisena tai kätevästi paloitella halutun kokoiseksi. Suosituin tapa valmistaa petite tender on paistaa se mahdollisimman kuumalla pannulla, jotta liha saa vahvan pinnan, mutta jää sisältä punaiseksi. Liha on peräisin Suomessa kasvatetusta nurmella ruokitusta naudasta.
Ainesosat
naudanliha. Naudanlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssaEnergia | 534 kJ |
Energia | 127 kcal |
Rasva | 5 g |
josta tyydyttynyttä | 2,6 g |
Hiilihydraatit | 0 g |
josta sokeria | 0 g |
Ravintokuitu | 0 g |
Proteiini | 21 g |
Suola | 0,14 g |
Liha on aina kotimaista
Kuumennus- ja kypsennysohjeet
Ota Petite Tender huoneenlämpöön vähintään ½ tuntia ennen kypsentämistä. Mausta liha suolalla ja pippurilla.
Uuni/Grilli: ruskista pinta kuumalla pannulla tai grillissä. Jatka kypsennystä uunissa 90-130 °C tai grillissä epäsuoralla lämmöllä, kunnes sisälämpötila saavuttaa halutun kypsyysasteen.
Pannu: leikkaa liha reiluiksi siivuiksi, painele siivut tämän jälkeen pihveiksi ja paista pannulla muutama minuutti molemmin puolin.
Petite Tender on parhaimmillaan mediumina, jolloin sisälämpö on 55 °C. Anna vetäytyä n. 10 min.
PAISTOMITTARI, MITTAA LIHAN SISÄLÄMPÖTILA - RARE ~ 50 °C - MEDIUM ~ 55 °C - WELLDONE ~ 65 °C
Uuni/Grilli: ruskista pinta kuumalla pannulla tai grillissä. Jatka kypsennystä uunissa 90-130 °C tai grillissä epäsuoralla lämmöllä, kunnes sisälämpötila saavuttaa halutun kypsyysasteen.
Pannu: leikkaa liha reiluiksi siivuiksi, painele siivut tämän jälkeen pihveiksi ja paista pannulla muutama minuutti molemmin puolin.
Petite Tender on parhaimmillaan mediumina, jolloin sisälämpö on 55 °C. Anna vetäytyä n. 10 min.
PAISTOMITTARI, MITTAA LIHAN SISÄLÄMPÖTILA - RARE ~ 50 °C - MEDIUM ~ 55 °C - WELLDONE ~ 65 °C
PUG Määrittelemätön
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
ME: 2xn400g
Tuotenumero: 614059