atria possun sisäfilee pehmeän pippurinen 5xn750g

Pehmeän pippurisesti marinoitu possun kokonainen sisäfilee laadukkaasta viljapossusta Sisäfilee on possun arvokkain osa ja sen voi valmistaa monella tapaa. Voit esimerkiksi grillata possun sisäfileen kokonaisena tai paistaan sen uunissa. Pehmeän pippurinen possun sisäfilee on maistuvaa myös pihveiksi leikattuina ja grillattuna tai pannulla paistettuna.
Ainesosat
viljaporsaan sisäfilee (78 %), vesi, rypsiöljy, happamuudensäätöaineet (E 326, E 262, sitruunahappo), dekstroosi, jodioitu suola, maltodekstriini, mausteet (mm. mustapippuri, paprika, korianteri, rosépippuri), hapettumisenestoaine E 331, auringonkukkaöljy, muunnettu maissitärkkelys, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), aromit, emulgointiaine E 322, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssaEnergia | 524 kJ |
Energia | 125 kcal |
Rasva | 5,4 g |
josta tyydyttynyttä | 1,3 g |
Hiilihydraatit | 2,2 g |
josta sokeria | 0,8 g |
Ravintokuitu | 0,2 g |
Proteiini | 17 g |
Suola | 0,85 g |

Liha on aina kotimaista
Kuumennus- ja kypsennysohjeet
Ota filee huoneenlämpöön vähintään ½ tuntia ennen kypsentämistä. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Ruskista fileen pinnat kuumalla pannulla tilkassa öljyä. Laita filee uunipannulle ja kypsennä kunnes sisälämpötila on 70 °C. Aikaa tähän kuluu noin 40 minuuttia. Kääri filee folioon ja anna vetäytyä 15-20 min ennen tarjoilua. Grillissä: Ota filee huoneenlämpöön vähintään ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa filettä miedolla lämmöllä välillä käännellen 40 - 45 min, kunnes sisälämpötila on 70 °C.
PUG Määrittelemätön
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
ME: 5xn750g
Tuotenumero: 612145