atria paneroitu possun fileeleike pakaste n5kg/n150g

Paneroitu possun fileeleike sopii tarjottavaksi maukkaan kastikkeen ja erilaisten lisukkeiden kanssa. Atria paneroitu possun fileeleike on valmistettu suomalaisesta lihasta. Possun fileeleike on valmiiksi kypsä ja sen valmistamiseen kuluu vain kuumennusaika. Atria Kypsä Paneroitu Possun Fileeleike löytyy 5 kg pakkauskoossa.
Ainesosat
viljaporsaan ulkofilee (61 %), korppujauho (vehnäjauho, vesi, suola, mausteet (paprika, kurkuma), hiiva, rypsiöljy), vesi, rypsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, stabilointiaine E 451, dekstroosi, sakeuttamisaine ksantaanikumi. Voimakassuolainen. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Lihapitoisuus 61 %
Lihapitoisuus 61 %
Ravintosisältö
100 g:ssaEnergia | 882 kJ |
Energia | 210 kcal |
Rasva | 9,5 g |
josta tyydyttynyttä | 1,8 g |
Hiilihydraatit | 16 g |
josta sokeria | 0,3 g |
Ravintokuitu | 0,7 g |
Proteiini | 15 g |
Suola | 1,4 g |

Liha on aina kotimaista
Kuumennus- ja kypsennysohjeet
Jäisenä: Asettele leikkeet 1/1 65 mm GN -vuokaan jäisenä limittäin. Kuumenna yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla 180°C sisälämpöön 75°C, n. 15 min. Tai rasvakeittimessä 160°C n. 3,5 min. Sulatus: Kylmiössä +4°C, 1 vrk. Asettele sulatetut leikkeet 1/1 65 mm GN-vuokaan limittäin. Kuumenna yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla 180°C sisälämpöön 75°C, n. 12 min. Tai rasvakeittimessä 170°C n. 2 min.
ME: 1xn5kg
Tuotenumero: 6764