atria mustamakkara n6kg
Suomalaisesta viljaporsaan- ja naudanlihasta valmistettu mustamakkara. Perinteiseen tapaan mustamakkara tarjoillaan puolukkahillon ja perunamuusin kera. Kokeilunhaluiset voivat testata mustamakkaraa myös vaikkapa mustamakkara-hotdogien tai mustamakkarapastan muodossa.
Ainesosat
viljaporsaanliha, sianveri (32 %), naudan rasva, ruisjauho, vesi, naudan sidekudosproteiini, naudanliha, jodioitu suola, sipuli, stabilointiaine E 450, kamara, dekstroosi, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti, luonnonsuoli (sika). Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi
Lihapitoisuus 35 %
Lihaa ja lihaan verrattavia valmistusaineita 53 %
Lihapitoisuus 35 %
Lihaa ja lihaan verrattavia valmistusaineita 53 %
Ravintosisältö
100 g:ssaEnergia | 1273 kJ |
Energia | 307 kcal |
Rasva | 24 g |
josta tyydyttynyttä | 11 g |
Hiilihydraatit | 8,1 g |
josta sokeria | 0,4 g |
Ravintokuitu | 1,9 g |
Proteiini | 14 g |
Suola | 2 g |
Liha on aina kotimaista
Kuumennus- ja kypsennysohjeet
Yhdistelmäuunin kuivapaistotoiminnolla 160°C, sisälämpö on +75°C. (Noin 15 minuuttia)
ME: 1xn6kg
Tuotenumero: 7397