atria lihakauppa naudan bavette n2kg

Atria Lihakauppa Naudan Bavette leikataan naudan kupeesta, flank steakin alapuolelta. Muodoltaan pitkä bavette on helppo leikata annospaloiksi ja joko kypsentää pitkään hauduttaen tai nopeasti maksimissaan mediumiksi grillaten. Ennen tarjoilua liha kannattaa leikata ohuehkoiksi viipaleiksi. Liha on peräisin Suomessa kasvatetusta nurmella ruokitusta naudasta.
Ainesosat
naudanliha
Ravintosisältö
100 g:ssaEnergia | 489 kJ |
Energia | 116 kcal |
Rasva | 3,7 g |
josta tyydyttynyttä | 2 g |
Hiilihydraatit | 0 g |
josta sokeria | 0 g |
Ravintokuitu | 0 g |
Proteiini | 21 g |
Suola | 0,14 g |

Liha on aina kotimaista
Kuumennus- ja kypsennysohjeet
Ota Bavette huoneenlämpöön n. 1h ennen kypsentämistä. Mausta Bavette suolalla ja pippurilla ja ruskista kuumalla parillalla. Kypsennä uunissa 90 °C, kunnes sisälämpötila näyttää haluamasi kypsyysasteen. Bavette on parhaimmillaan puolikypsänä, jolloin sisälämpö on 55 °C. Anna vetäytyä vähintään 15 min.
PAISTOMITTARI, MITTAA LIHAN SISÄLÄMPÖTILA. RARE ~ 50 °C, MEDIUM ~ 55 °C, WELLDONE ~ 65 °C.
PAISTOMITTARI, MITTAA LIHAN SISÄLÄMPÖTILA. RARE ~ 50 °C, MEDIUM ~ 55 °C, WELLDONE ~ 65 °C.
PUG Määrittelemätön
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
ME: 1xn2kg
Tuotenumero: 614030