atria lihakauppa naudan bavette n2kg

Atrian Tuotenumero:

614030

VALO-Koodi:

614029

GTIN-Koodi:

2378066800000
Atria Lihakauppa Naudan Bavette leikataan naudan kupeesta, flank steakin alapuolelta. Muodoltaan pitkä bavette on helppo leikata annospaloiksi ja joko kypsentää pitkään hauduttaen tai nopeasti maksimissaan mediumiksi grillaten. Ennen tarjoilua liha kannattaa leikata ohuehkoiksi viipaleiksi. Liha on peräisin Suomessa kasvatetusta nurmella ruokitusta naudasta.

Ainesosat

naudanliha

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 489 kJ
Energia 116 kcal
Rasva 3,7 g
josta tyydyttynyttä 2 g
Hiilihydraatit 0 g
josta sokeria 0 g
Ravintokuitu 0 g
Proteiini 21 g
Suola 0,14 g

Liha on aina kotimaista

Kuumennus- ja kypsennysohjeet

Ota Bavette huoneenlämpöön n. 1h ennen kypsentämistä. Mausta Bavette suolalla ja pippurilla ja ruskista kuumalla parillalla. Kypsennä uunissa 90 °C, kunnes sisälämpötila näyttää haluamasi kypsyysasteen. Bavette on parhaimmillaan puolikypsänä, jolloin sisälämpö on 55 °C. Anna vetäytyä vähintään 15 min.
PAISTOMITTARI, MITTAA LIHAN SISÄLÄMPÖTILA. RARE ~ 50 °C, MEDIUM ~ 55 °C, WELLDONE ~ 65 °C.
PUG Määrittelemätön
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
ME: 1xn2kg
Tuotenumero: 614030

Voit olla kiinnostunut myös näistä