atria kypsä viipaloitu possun kassler pakaste n4kg/n2kg

Kassler leikataan possun etuselästä, josta saa maukkaita pihvejä tai paloja. Mehukas possun kassler sopii monenlaiseen ruuanlaitoon. Atria kypsä viipaloitu possun kassler on saatavana 2 kg pakasteena. Se sopii mainiosti erilaisten uuniruokinen raaka-aineeksi. Atrian kassler on valmistettu suomalaisesta porsaanlihasta
Ainesosat
viljaporsaan niska (90 %), vesi, suola, glukoosisiirappi. Voimakassuolainen. Valmistusmaa Ruotsi. Sianlihan alkuperä Suomi
Lihapitoisuus 90 %
Lihapitoisuus 90 %
Ravintosisältö
100 g:ssaEnergia | 900 kJ |
Energia | 210 kcal |
Rasva | 16 g |
josta tyydyttynyttä | 8,1 g |
Hiilihydraatit | 0,5 g |
josta sokeria | 0,5 g |
Ravintokuitu | 0 g |
Proteiini | 16 g |
Suola | 1,5 g |

Liha on aina kotimaista
Kuumennus- ja kypsennysohjeet
Aseta viipaleet 1/1 65 mm GN -vuokaan limittäin. Lisää pakkauksen liemi vuokaan. Peitä vuoka kannella ja kuumenna yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla +160 °C, kosteus 50 %, sisälämpö + 75 °C, noin 20 - 30 minuuttia.
ME: 2xn2kg
Tuotenumero: 6638