atria kypsä naudan e lastu (24x24x5mm) n2kg

Valmiiksi kypsennetty, vähärasvainen naudan E lastu sopii monipuoliseen ruoanlaittoon. Sitä voi käyttää mm. kastikkeisiin tai uuniruokiin. Atrian kypsä naudan E lastu on valmistettu suomalaisesta naudanlihasta. Siihen on lisätty myös suolaa. Naudan E lastu on saatavilla 2 kg pakkauksissa.
Ainesosat
naudanliha, jodioitu merisuola, rypsiöljy. Naudanlihan alkuperä Suomi. 100 g tuotetta on käytetty 109 g lihaa
Ravintosisältö
100 g:ssaEnergia | 584 kJ |
Energia | 139 kcal |
Rasva | 5,5 g |
josta tyydyttynyttä | 2,8 g |
Hiilihydraatit | 0 g |
josta sokeria | 0 g |
Ravintokuitu | 0 g |
Proteiini | 22 g |
Suola | 0,5 g |

Liha on aina kotimaista
Kuumennus- ja kypsennysohjeet
Esikuumennus omassa pakkauksessaan, reiällisessä 1/1 65 mm GN -vuoassa, 5 pussia/vuoka. Yhdistelmäuunissa höyrytoiminnolla 90 °C kunnes sisälämpötila on 40 °C, jolloin tuote on irtonaista lisättäväksi valmistettavaan ruokaan. Loppukuumennus noin 10 minuuttia ruokalajista riippuen, kunnes sisälämpötila on 70 °C.
ME: 1xn2kg
Tuotenumero: 6760