atria kebab with rice 3x350g
Atria Kebab with Rice on makumatkailijan herkkuateria suomalaisesta lihasta kahdella kastikkeella. Riisin ja naudanlihasta valmistetun kebablihan maustavat kaksi kastiketta, kuten ravintola-annoksissakin. Mausteisen voimakas kebabkastike tuo annokseen sopivasti tulisuutta, jota valkosipulikastike pehmentää. Naudanlihan alkuperämaa on Suomi. Pakkauksen voi kierrättää muovinkeräykseen.
Ainesosat
riisi-kasvissekoitus 46 % (keitetty riisi 26 % (vesi, riisi), vihreä papu, keltainen porkkana, porkkana, paprika, sipuli), mausteinen kebabkastike 20 % (vesi, tomaattipyre, rypsiöljy, punaviinietikka, fariinisokeri, sokeri, muunnettu maissitärkkelys, mausteet (mm. chili, paprika, valkosipuli, cayenne, juustokumina, korianteri, kurkuma, inkivääri), aromit, jodioitu suola, happamuudensäätöaine sitruunahappo), mausteinen valkosipulikastike 17 % (vesi, laktoositon ruokakerma, muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, mausteet (mm. valkosipuli), aromit, maltodekstriini, sokeri), naudanlihavalmiste 17 % (naudanliha 14 %, vesi, perunatärkkelys, mausteet (mm. paprika, valkosipuli, cayenne, juustokumina), jodioitu suola, perunakuitu, dekstroosi, aromit, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti. Naudanlihan alkuperä Suomi. Naudanlihavalmisteen lihapitoisuus 80 %).
Ravintosisältö
100 g:ssaEnergia | 452 kJ |
Energia | 108 kcal |
Rasva | 5 g |
josta tyydyttynyttä | 2 g |
Hiilihydraatit | 12 g |
josta sokeria | 3 g |
Ravintokuitu | 1,1 g |
Proteiini | 3,5 g |
Suola | 1 g |
Liha on aina kotimaista
Kuumennus- ja kypsennysohjeet
Avaa kalvoa hieman kulmasta ja kuumenna mikroaaltouunissa (750 W) n. 3 min. Anna vetäytyä hetki, poista kalvo kokonaan varovasti repäisemällä. Rasia voidaan lämmittää ainoastaan mikroaaltouunissa.
BX Rasia
Roskat eivät kuulu luontoon. Lajittele pakkaus muovina ja kartonkina.
ME: 3x350g
Tuotenumero: 5286