atria hanger steak pakaste n10kg/n2kg

Atrian Tuotenumero:

4563

VALO-Koodi:

4563

GTIN-Koodi:

2378456300004
Naudan Hanger Steak on murea ja aromikas lihas, parhaimmillaan medium tai medium miinuksena. Leikkaa hanger steakin keskikalvo pois, mausta ja grillaa. Voidaan myös hauduttaa ylikypsäksi. Yksi pakkaus sisältää kaksi kappaletta Hanger Steak lihaksia, paino yhteensä noin 1,5 kg. Liha on kasvatettu Suomessa.

Ainesosat

naudan pallealihas

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 584 kJ
Energia 139 kcal
Rasva 6,6 g
josta tyydyttynyttä 2,5 g
Hiilihydraatit 0 g
josta sokeria 0 g
Ravintokuitu 0 g
Proteiini 20 g
Suola 0,13 g

Liha on aina kotimaista

Kuumennus- ja kypsennysohjeet

Ota Hanger Steak sulamaan kylmiöön vuorokautta ennen kypsennystä ja poista lihan keskellä kulkeva kalvo. Mausta Hanger Steak suolalla ja pippurilla paista kuumalla parilalla, kunnes sisälämpötila näyttää haluamasi kypsyysasteen. Hanger Steak on parhaimmillaan puolikypsänä, jolloin sisälämpö on 55 °C. Anna vetäytyä vähintään 15 min.
PAISTOMITTARI - MITTAA LIHAN SISÄLÄMPÖTILA
RARE ~ 50 °C
MEDIUM ~ 55 °C
WELLDONE ~ 65 °C
ME: 5xn2kg
Tuotenumero: 4563

Kokeile näitä reseptejä

Voit olla kiinnostunut myös näistä