Atria Ammattilaiset logo

tumma kanakastike

Annoslaskuri

Annosmäärä:
kpl
Annoskoko:
g
Netto: 3580 g
Annosmäärän tai annoskoon muuttuessa kypsennysajat ja raaka-aineet eivät muutu samassa suhteessa. Kun annosmäärä tai annoskoko nousee, tarkistathan etenkin mausteiden ja valmistuksen apuaineiden määrän (esim. paistoöljy tai vesi).

Ruskista kanan paistisuikaleet 1/1-65 GN-vuoassa yhdistelmäuunissa kuivapaistolla 240 asteessa 7 minuuttia.

  • 1,430 L
    Vesi
  • 0,145 KG
    Kastikejauhe, ruskea
  • 0,430 KG
    Pikkelsi, Kartano
  • 0,005 KG
    Suola
  • 0,285 KG
    Valkosipuli, murska
  • 0,025 KG
    Sipuli, kuutio, pakaste

Aloita kastikkeen valmistus monitoimipadassa.
Kiehauta vesi ja lisää kastikepohja. Anna saostua 10 minuuttia.
Lisää kastikkeeseen hienonnettu kartanopikkelsi ja valkosipulimurska.
Tarkista maku. Mausta tarvittaessa suolalla.

Lisää ruskistettujen paistisuikaleiden päälle pekoni-, sipuli- ja sienikuutiot.
Kaada kastike päälle.
Kypsennä yhdistelmäuunissa yhdistelmäpaistolla 140 asteessa 35 minuuttia.
Koristele tarjolle vietäessä hienonnetulla persiljalla.

Tämä ruokaohje on parhaimmillaan ammattikeittiössä. Jos haluat, klikkaa tästä kotikeittiön resepteihin.