tumma kanakastike
tumma kanakastike

Annoslaskuri
Annosmäärä:
kpl
Annoskoko:
g
Netto: 3580 g
Annosmäärän tai annoskoon muuttuessa kypsennysajat ja raaka-aineet eivät muutu samassa suhteessa. Kun annosmäärä tai annoskoko nousee, tarkistathan etenkin mausteiden ja valmistuksen apuaineiden määrän (esim. paistoöljy tai vesi).
Raaka-aineet
Työohje
Ruskista kanan paistisuikaleet 1/1-65 GN-vuoassa yhdistelmäuunissa kuivapaistolla 240 asteessa 7 minuuttia.
- 1,430 LVesi
- 0,145 KGKastikejauhe, ruskea
- 0,430 KGPikkelsi, Kartano
- 0,005 KGSuola
- 0,285 KGValkosipuli, murska
- 0,025 KGSipuli, kuutio, pakaste
Aloita kastikkeen valmistus monitoimipadassa.
Kiehauta vesi ja lisää kastikepohja. Anna saostua 10 minuuttia.
Lisää kastikkeeseen hienonnettu kartanopikkelsi ja valkosipulimurska.
Tarkista maku. Mausta tarvittaessa suolalla.
- 0,285 KGSieni seka, suolattu
- 0,285 KGAtria Pekonirouhe 1,2kg
- 0,010 KGPersilja
Lisää ruskistettujen paistisuikaleiden päälle pekoni-, sipuli- ja sienikuutiot.
Kaada kastike päälle.
Kypsennä yhdistelmäuunissa yhdistelmäpaistolla 140 asteessa 35 minuuttia.
Koristele tarjolle vietäessä hienonnetulla persiljalla.