POSSU TAIPUU MONEEN HERKKUUN
Ammattilaistemme kehittämillä possuresepteillä onnistut varmasti. Kokeile vaikkapa tryffelipossua, savustettua possua, Korean porkia tai pulled porkia.
Kun tarjoat asiakkaillesi Atrian possunlihaa, voit kertoa heille että liha tulee suomalaisilta perhetiloilta, joilla ympäristön ja eläinten hyvinvoinnin vaaliminen ja ruuan vastuullisuus on kunnia-asia.
PORSAANLIHAN MONIPUOLISET KÄYTTÖMAHDOLLISUUDET AMMATTIKEITTIÖSSÄ
Suurkeittiöt, kuten koulut, sairaalat, henkilöstöravintolat ja catering-yritykset, pyrkivät tarjoamaan maukkaita, ravitsevia ja kustannustehokkaita aterioita suurelle joukolle ihmisiä päivittäin.
Possunliha tarjoaa suurkeittiöille loputtomasti mahdollisuuksia ruokalistasuunnitteluun, tarjoten Horeca-alalle monipuolisia, maistuvia ja kustannustehokkaitakin ateriaratkaisuja. Porsaanlihan maku soveltuu mitä erilaisenpiin maustamis- ja valmistustapoihin, jolloin ruokalista pysyy mielenkiintoisena ja vaihtelevana.
Yksi suosituimmista tavoista hyödyntää porsaanlihaa ammattikeittiössä on valmistaa siitä herkullisia pihvejä. Porsaanlihapihvit voivat olla joko ohuita ja rapeita tai paksumpia ja meheviä. Niitä voidaan maustaa esimerkiksi yrttien, mausteiden tai marinadien avulla, jolloin maku vaihtelee aina klassisesta grillimausta eksoottisempiin makuihin.
Porsaanlihasta voidaan myös valmistaa maukkaita kastikkeita, kuten esimerkiksi pippurista possua herkkusienikastikkeessa tai tomaattipesto-possukastiketta. Kastikkeiden lisäksi porsaanliha sopii mainiosti myös wokkiruokiin, keittoihin ja patoihin antamaan niille täyteläistä makua.
Toinen tapa hyödyntää porsaanlihaa ammattikeittiössä on valmistaa siitä herkullisia leikkeitä. Esimerkiksi possun sisäfilee tai kassler ovat erinomaisia vaihtoehtoja tähän. Leikkeet voidaan tarjoilla sellaisenaan tai ne voidaan täyttää esimerkiksi juustolla, yrttiseoksella tai kasviksilla ennen paistamista.
Porsaanlihaa voi myös käyttää erilaisissa pataruoissa ja uuniruoissa. Esimerkiksi possunposket tai porsaankyljykset sopivat mainiosti pitkään haudutettaviin pataruokiin, joissa liha saa mureutua ja maustua hitaasti. Uuniruoissa porsaanliha voi olla myös täytteenä piirakoissa, pasteijoissa tai vaikkapa tortillojen sisällä.
Lisäksi porsaanlihasta voidaan valmistaa herkullisia grilli- ja savustusruokia. Possun ribsit, fileepalat tai makkarat saavat aivan uudenlaisen maun grillissä tai savustimessa. Marinadien avulla porsaanlihan maku voi muuttua raikkaasta sitruunaisesta tuliseen chilikastikkeeseen.
Tutustu ammattilaisten suunnittelemiin resepteihin, jotka hyödyntävät possunlihan monipuolisia leikkuita ja osia, olipa kyseessä sitten haudutettu possunposki, mehevä porsaankylki tai maukas possunfilee. Näiden possureseptien avulla voit inspiroitua ja luoda herkullisia ruokaelämyksiä suurille joukoille tai intiimeille ryhmille. Porsaanliha tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia luoda herkullisia ruokia erilaisiin tilaisuuksiin. Kokeile rohkeasti uusia reseptejä ja anna porsaanlihan loistaa ruokalistallasi!
Laadukkaat raaka-aineet ytimessä
Ravintola-alalla laadukkaiden raaka-aineiden käyttö on keskeistä. Laadukkaiden raaka-aineiden valinta, käsittely ja käyttö vaikuttavat suuresti siihen, millainen lopputulos lautaselle saadaan. Ravintoloissa, joissa arvostetaan huippulaatua ja asiakastyytyväisyyttä, panostetaan erityisesti laadukkaisiin raaka-aineisiin, ja niiden hankinnassa kiinnitetään huomiota niin tuoreuteen, alkuperään kuin eettisyyteenkin.
Valitsemalla korkealaatuista, vastuullisesti tuotettua porsaanlihaa, suurkeittiöt voivat paitsi taata aterioidensa maun ja ravintoarvon, myös vastata kuluttajien kasvavaan kysyntään eettisesti tuotetun ruoan suhteen. Laadukas liha on joustava perusta lukuisille possuresepteille, joilla voidaan tuottaa miellyttäviä ruokaelämyksiä päivästä toiseen.
Laadukkaat raaka-aineet takaavat myös ruoan turvallisuuden ja hygieenisyyden. Ravintola-alalla on tiukat standardit ja määräykset, jotka koskevat ruoanvalmistusta ja hygieniaa. Laadukkaat raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia käyttää.
Laadukkaiden raaka-aineiden käyttö on siis olennainen osa ravintola-alan menestystä. Ne eivät ainoastaan tee ruoasta herkullisempaa ja ravitsevampaa, vaan ne myös viestivät ravintolan arvoista ja sitoutumisesta asiakastyytyväisyyteen.
Atria-tuotteissa käyttämämme liha on aina peräisin suomalaisilta perhetiloilta. Me tunnemme tilallisemme ja tiedämme, että ympäristön ja eläinten hyvinvoinnin vaaliminen, sekä ruuan vastuullisuus on tilallisillemme kunnia-asia. Kun valitset tarjota asiakkaillesi Atria-tuotteita, voit olla varma, että ruoka paitsi herkullista, myös vastuullista, niin ympäristöä kuin eläimiä kunnioittaen tuotettua.