Atria Ammattilaiset logo

meksikonkeitto

Annoslaskuri

Annosmäärä:
kpl
Annoskoko:
g
Netto: 39000 g
Annosmäärän tai annoskoon muuttuessa kypsennysajat ja raaka-aineet eivät muutu samassa suhteessa. Kun annosmäärä tai annoskoko nousee, tarkistathan etenkin mausteiden ja valmistuksen apuaineiden määrän (esim. paistoöljy tai vesi).
  • 0,500 L
    Öljy, rypsi
  • 2,500 KG
    Sipuli, kuutio, pakaste
  • 0,500 KG
    Valkosipuli, murska
  • 3,000 KG
    Porkkana, kuutio pakaste

Mittaa keittopataan öljy, sipulikuutio, valkosipuli ja porkkanakuutio. Freesaa sekoitusta.

  • 8,500 KG
    Tomaatti, murska
  • 16,500 L
    Vesi
  • 0,200 KG
    Chili, palko, punainen
  • 1,400 KG
    Maissi, pakaste
  • 3,500 KG
    Papu, kidney, säilyke
  • 2,000 KG
    Papu, vihreä, tuore
  • 0,200 KG
    Liemijauhe, kasvis, vähäsuolainen
  • 0,070 KG
    Suola
  • 0,010 KG
    Pippuri, musta, rouhittu

Lisää pataan sitten tomaattimurska, vesi, chili, maissi, pavut, kasvisliemijauhe, suola ja pippuri. Keitä sekoitusta noin 15 minuuttia.

Lisää pataan Atria Murea Possu. Kiehauta seos. Mausta tarvittaessa lisää.

Näillä tuotteilla onnistut

Tämä ruokaohje on parhaimmillaan ammattikeittiössä. Jos haluat, klikkaa tästä kotikeittiön resepteihin.