juuresten kera haudutettua kanan paistia
juuresten kera haudutettua kanan paistia

Annoslaskuri
Annosmäärä:
kpl
Annoskoko:
g
Netto: 10150 g
Annosmäärän tai annoskoon muuttuessa kypsennysajat ja raaka-aineet eivät muutu samassa suhteessa. Kun annosmäärä tai annoskoko nousee, tarkistathan etenkin mausteiden ja valmistuksen apuaineiden määrän (esim. paistoöljy tai vesi).
Raaka-aineet
Työohje
- 3,000 KGAtria Kanan Reisipala Luulla Miedosti Suolattu tilajäljitettävä n15kg/n150g
- 1,500 KGJuuressekoitus, isot kuutiot, pakaste
- 0,500 KGSipuli, lohko, tuore
- 2,000 LKanaliemi käyttövalmis
- 0,004 KGLaakerinlehti
- 0,004 KGPippuri, mauste kokonainen
Voitele 1/1-65 GN-vuoka. Lado kanan reisipalat, sipulilohkot ja juurekset vuoan pohjalle.
Paahda yhdistelmäuunissa kuivapaistolla 200 asteessa 40 minuuttia. Kääntele välillä.
Mittaa vuokaan kanaliemi, laakerinlehdet ja maustepippurit.
Jatka kypsentämistä yhdistelmäpaistolla 150 asteessa vielä 90 minuuttia.
Sinappimuusi
- 4,000 KGAtria 4 kg Perunasose laktoositon
- 0,150 KGSinappi
Kuumenna perunasose pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kuuman soseen joukkoon sinappi.
Tarjoa lisäkkeenä etikkapunajuurta.