Atria Ammattilaiset logo

juuresten kera haudutettua kanan paistia

Annoslaskuri

Annosmäärä:
kpl
Annoskoko:
g
Netto: 10150 g
Annosmäärän tai annoskoon muuttuessa kypsennysajat ja raaka-aineet eivät muutu samassa suhteessa. Kun annosmäärä tai annoskoko nousee, tarkistathan etenkin mausteiden ja valmistuksen apuaineiden määrän (esim. paistoöljy tai vesi).

Voitele 1/1-65 GN-vuoka. Lado kanan reisipalat, sipulilohkot ja juurekset vuoan pohjalle.
Paahda yhdistelmäuunissa kuivapaistolla 200 asteessa 40 minuuttia. Kääntele välillä.
Mittaa vuokaan kanaliemi, laakerinlehdet ja maustepippurit.
Jatka kypsentämistä yhdistelmäpaistolla 150 asteessa vielä 90 minuuttia.

Sinappimuusi

  • 4,000 KG
    Atria 4 kg Perunasose laktoositon
  • 0,150 KG
    Sinappi

Kuumenna perunasose pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kuuman soseen joukkoon sinappi.
Tarjoa lisäkkeenä etikkapunajuurta.

Lisää reseptejä

Tämä ruokaohje on parhaimmillaan ammattikeittiössä. Jos haluat, klikkaa tästä kotikeittiön resepteihin.