10 VINKKIÄ AMMATTIKEITTIÖARJEN HELPOTTAMISEEN
Ravintola-alaa koskettaa raaka-aineiden ja energian hintojen nousu sekä henkilökuntavaje. Siksi keittiöprosessia on mietittävä uudelta kantilta ja etsittävä uusia vaihtoehtoisia ratkaisuja ammattikeittiön arjen helpottamiseen.
Me Atria Foodservicellä olemme koonneet sinulle arkea helpottavia ideoita ja esimerkkejä, joiden avulla voit tehostaa keittiösi toimintaa laadusta ja asiakastyytyväisyydestä tinkimättä.
Valmiiksi kypsennettyjä komponentteja ja viipaloituja sekä savustettuja tuotteita käyttämällä parannat tehokkuutta, mutta pidät kiinni myös omasta kädenjäljestäsi – tuotteiden viimeistely on helppo tehdä, mutta aikaa ei kulu esivalmistelu- ja kypsennysprosesseihin.
Myös kylmävalmistus kannattaa ottaa haltuun, sillä se on oiva apu ruuhkapiikkien tasaamiseen ja aina toimivaan lopputulokseen. Tästäkin löydät vinkkejä kirjasemme sivuilta!
Katso ruokaohjeemme. Meillä on sadoittain testattuja ja maistuvia reseptejä suunnittelusi tueksi.
VINKIT
-
1. Vitriiniruotteet
2. Maustetut tuotteet
3. Valmiit komponentit
4. Viipaloidut tuotteet
5. Yhdestä on moneksi
6. Kypsät tuotteet
7. Kylmävalmistus
8. Mestari Forsmanin Premium -valmisruoka
9. Mestari Forsmanin Kustannustehokas lounaskonsepti
10. Testatut reseptit ja ruokalistakoostin