TOMMI TUOMISEN VINKIT

Atria 100 nuorta kokkia -koulutusohjelman johtaja, ravintoloitsija ja kokki Tommi Tuominen jakoi parhaat vinkkinsä lihan käsittelyyn ja valmistamiseen. Kurkkaa vinkkivideot alta!

 

ENTRECOTE - GRILLILIHOJEN KUNKKU

Miksi entrecote on Tommin mielestä paras mahdollinen grilliliha? Miksi Tommin valinta juuri suomalainen entrecote? Katso videolta Tommin vastaukset näihin kysymyksiin sekä vinkit entrecoten käsittelyyn ja kypsentämiseen.

MUREISTA MUREIN NAUDAN SISÄFILEE

Naudan sisäfilee on todellinen klassikkoraaka-aine. Katso videolta kuinka Michelin-tähtiäkin kahminut Tommi renssaa ja käsittelee kokonaisen naudan sisäfileen koko fileen hyödyntäen ja hävikin minimoiden.

SUOMALAINEN POSSUN ULKOFILEE JAPANILAISITTAIN

Tonkatsu on japanilaisten versio leivitetystä possunleikkeestä tai fileepohvistä. Katso videolta kuinka Tommi valmistaa tulkintansa tonkatsusta kokonaisesta possun ulkofileestä.

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS

MITEN SYNTYY MAAILMAN
PARHAANAKIN PALKITTU PIHVILIHA?

 

Kurkkaa salaisuudet

SUOMALAISET NAUDANLIHAT
JOKAISEN AMMATTIKEITTIÖN
TARPEISIIN

 

Tutustu tuotteisiin

SATOJA RESEPTEJÄ
AMMATTIKEITTIÖILLE

 

Klikkaa resepteihin