MITEN SYNTYY MAAILMAN
PARHAANAKIN PALKITTU PIHVILIHA?
Atria 100 nuorta kokkia -koulutusohjelman johtaja, ravintoloitsija ja kokki Tommi Tuominen jakoi parhaat vinkkinsä lihan käsittelyyn ja valmistamiseen. Kurkkaa vinkkivideot alta!
Miksi entrecote on Tommin mielestä paras mahdollinen grilliliha? Miksi Tommin valinta juuri suomalainen entrecote? Katso videolta Tommin vastaukset näihin kysymyksiin sekä vinkit entrecoten käsittelyyn ja kypsentämiseen.
Naudan sisäfilee on todellinen klassikkoraaka-aine. Katso videolta kuinka Michelin-tähtiäkin kahminut Tommi renssaa ja käsittelee kokonaisen naudan sisäfileen koko fileen hyödyntäen ja hävikin minimoiden.
Tonkatsu on japanilaisten versio leivitetystä possunleikkeestä tai fileepohvistä. Katso videolta kuinka Tommi valmistaa tulkintansa tonkatsusta kokonaisesta possun ulkofileestä.